Utbildning & Föreläsningar

 

Företaget har i flera år erbjudit utbildningsmaterial på Internet i form av hemsidorna www.samhallskunskap.se, www.religionskunskap.se och www.datorkunskap.com. Nu erbjuds även föreläsningar för skolor och företag inom områdena entreprenörskap och IT. De föreläsningar vi erbjuder är:

ENTREPRENÖRSKAP - En föreläsning om kreativitet och affärsidéer och en genomgång av grundläggande villkor för företagande. Dessutom får deltagarna själva rent konkret utforma lösningar på givna problem och göra verklighet av en idé eller tanke. Föreläsare är Lars Ericson, lärare, läromedelsförfattare och entreprenör. Föreläsningen riktar sig till skolor.
Tidsanspråk: Heldag
Pris: 5 000 kr

KREATIVITET - En förkortad variant av ovanstående föreläsning som fokuserar mer på affärsidéer och kreativitet. Föreläsare är Lars Ericson, lärare, läromedelsförfattare och entreprenör. Föreläsningen riktar sig till skolor och företag.
Tidsanspråk: Halvdag
Pris: 3 000 kr

INTERNET OCH JAG - En praktisk föreläsning där deltagarna får lära sig att göra en enklare hemsida själva. I samband med detta vävs det in en genomgång och diskussion om att surfa tryggt och säkert på Internet, samt viktiga lagar som man måste och bör följa. Föreläsare är Lars Ericson, lärare, läromedelsförfattare och entreprenör. Föreläsningen riktar sig till skolor.
Tidsanspråk: Halvdag
Pris: 3 000 kr